Sadece RESMİ sitelerin oyun fiyatlarını karşılaştırır
Kategoriler

Öneriler

Lethal Company
187,63
den başlayan fiyatlarla
Palworld
485,76
den başlayan fiyatlarla
Prison Architect 2
777,41
den başlayan fiyatlarla
2022 Yılında Ne Oynamalı?

2022 Yılında Ne Oynamalı?

Pandemi nedeniyle ertelenen oyunların bir kısmı 2021’de piyasaya sürülse de, oyuncular için 2022 de yeni oyun açısından oldukça kaliteli bir yıl olacak.

2022’de hem yepyeni oyun dünyalarıyla tanışmak isteyen hem zaten tanıdık olan evrenlerdeki maceralarına devam etmeyi bekleyen hem de asla eskimeyen klasikleri oynamaya devam edecek oyuncuları dopdolu bir sene bekliyor. Bu koleksiyonda 2022’de oynanması gereken oyunları listeledik.

Dying Light 2

2018’de duyurulduğundan beri ertelenen Dying Light 2, 2022’de piyasa sürülmeye hazırlanıyor. Dying Light’ın ilk oyunundan alışkın olduğumuz birinci-şahıs ve parkur deneyimlerini devam ettiren Dying Light 2, geliştirilmiş ve detaylandırılmış bir hikaye ile karşımıza çıkıyor. Oyunun dünyası, ana ve yan karakterlerin hikayeleri anlatım açısından serinin ilk oyununa fark atıyor.

Dying Light 2 Stay Human
Dying Light 2 Stay Human
647,79
den başlayan fiyatlarla

Dünyayı ele geçiren virüs bütün modernleşmeyi yerle bir ederek, insanlığın Karanlık Çağlara dönmesine neden oluyor. Oyunun amacı ise karakterine musallat olan anıların anlamlarını anlamak, gizemi açığa çıkarmak ve insanlığın giderek delirdiği bir zamanda hayatta kalmayı başarmak.

dying light 2 steam

Elden Ring

FromSoftware, Inc. ve Bandai Namco Entertainment Inc. tarafından geliştirilen Elden Ring’in dünyasıı, fantastik dünyalarına alışkın olduğumuz iki yazar ve yapımcı Hidetaka Miyazaki ve George R.R. Martin tarafından yaratıldı. Gücünün sınırlarını bilmediğimiz ve oyun boyunca keşfetmeye devam ettiğimiz Elden yüzüğü, derin geçmişlere sahip düşmanlar, kararlarınıza göre serüvene yön verecek karakterler ve acımasız yaratıklara karşı verdiğiniz mücadelede en büyük silahınız haline geliyor.

ELDEN RING
ELDEN RING
1.295,89
den başlayan fiyatlarla

Elden Ring’in devasa haritasını ve büyüleyici grafiklere sahip dünyasını ister yürüyerek, ister at binerek, ister saatlerce tek başınıza, isterseniz de çevrimiçi şekilde arkadaşlarınızla keşfedebilirsiniz. FromSoftware’in şu an kadarki en büyük dünyası olan Elden Ring ile sizi bataklıklardan dağlara, kalelerden ovalara saatlerce süren bir oyun deneyimi bekliyor.

elden ring 2022

Forspoken

Forspoken, yabani Athia topraklarına götürülen şehirli genç Frey’in macerasını konu alıyor. Frey kendi evine, New York’a dönmenin bir yolunu bulmaya çalışırken ona verilen sihir güçlerini kontrol etmeyi öğrenmek ve bu güç ile yolundaki engelleri aşmak zorunda kalıyor. Oyun gücünü nasıl kullanacağını özelleştirmeye de alan sağlıyor. Frey’I hızlı ve heyecan verici bir büyücü yapabilir ya da tamamen stratejik ve temkinli davranabilirsin.

Forspoken
Forspoken
699,00
den başlayan fiyatlarla

Monster Hunter Rise

Nintendo Switch’te elde ettiği oyuncu kitlesi ve popülariteden sonra Monster Hunter Rise 2022’de bilgisayar için piyasa çıkıyor. Tek oyunculu veya üç oyunculu modda oynanabilen oyun, bir canavar avcısı olarak nefes alan bir dünyaya ve bu dünyadaki yaratıklara karşı savaşmayı konu alıyor. Monster Hunter Rise’da kendine bir savaş stratejisi belirlemenin yanı sıra, etrafı gözlemlemeyi de öğrenmek gerekiyor.

monster hunter rise steam

Kokuları ve izleri takip ederek düşmanların yerini tespit etmek ve onlarla karşılaşmadan ne olduğunu anlayıp buna göre bir strateji belirlemek de Monster Hunter Rise’da yapılması gereken görevler arasında. Oyun bu açıdan The Witcher serisini de anımsatıyor.

MONSTER HUNTER RISE
MONSTER HUNTER RISE
971,84
den başlayan fiyatlarla

Saints Row IV

Amerika Birleşik Devletleri’nin başkanının dünyayı uzaylıların başındaki Zinyak’tan kurtarman gerekiyor. Olağanüstü güçler ve son teknoloji ile galaksiler arası bir savaş size bekliyor. Havada süzülen nükleer başlıklı roketin üzerine binip ona kısa devre yaptırmaya çalışmak, patlamadan önce üzerinden zıplayarak Beyaz Saray’a inmek ve başkanın uzaylılar tarafından kaçırıldığını öğrenmek Saints Row’da size bekleyen akılalmaz hikaye ögelerinden sadece birkaçı. Ayrıca oyun hem kendi ile hem de popular kültür ile ilgili çok iyi bir mizah derecesine sahip. 2022’de oyun oynarken bol bol gülmek isteyen ve absürt mizah sevenler için Saints Row’da keşfedilmeye değer bir potansiyel bulunuyor.

Saints Row IV
Saints Row IV
485,76
den başlayan fiyatlarla

saints row iv steam