Sadece RESMİ sitelerin oyun fiyatlarını karşılaştırır
Kategoriler

Öneriler

Lethal Company
188,09
den başlayan fiyatlarla
Palworld
486,96
den başlayan fiyatlarla
Prison Architect 2
779,33
den başlayan fiyatlarla
2021 Bitmeden Oynamalık Oyunlar

2021 Bitmeden Oynamalık Oyunlar

Pandemi yüzünden çıkış tarihi ertelenen oyunlar ve zaten bu yıl çıkması beklenen oyunlar bir araya gelince, yeni oyun açısından oldukça zengin bir sene geçirdik. 2022 tüm hızıyla yaklaşırken, 2021’in en beğenilen oyunlarını elden geçirdiğimize emin olmak istedik.

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto serisinin yedinci ana oyunu olan GTA V, San Andreas şehrinde geçen bir soygun hikayesidir. Grafikleri, ses dünyası, düzeltilen bugları ve açık dünyaya yakın bir deneyim sunması ile GTA V bu senenin en çok tercih edilen oyunlarından biri oldu. GTA evrenine bu oyun ile birlikte eklenen birinci şahıs bakışı ise oyun deneyimini ayrı bir seviyeye taşıdı. Oyunun oyuncu kontrolüne bıraktığı alan aynı türdeki oyunlara kıyasla etkileyici derecede fazla. Doku kalitesini, gölgeleri, mozaiklemeyi ve buna benzer 25 farklı ayarı kendi oyun zevkinize göre düzenleyebiliyorsunuz.

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
749,00
den başlayan fiyatlarla

Apex Legends

Çıkış tarihi olan 2019’dan beri Apex Legends oyuncu geri bildirimlerine duyarlı bir şekilde gelişmeye ve oyuncu kitlesini büyütmeye devam ediyor. Oyunun hızlı temposu ve sürekli yenilenen yapısı oyuncunun hiçbir zaman sıkılmamasını ve oyunda Apex dünyasında yeni bir şeyler keşfedebilmesini sağlıyor.

apex legends

Aksiyon, özgürlük ve takım çalışması oyun dinamiklerinde birbirini oldukça iyi dengeliyor. Bu nedenle Apex Legends rekabetçi bir oyun deneyimi sunarken eğlenceden de geri kalmamanızı sağlıyor. Her karakterin kendine özgü bir hikayesi olması, tasarım ve yetenek olarak birbirlerinden ayrışmaları da oyunu sadece mekanik olarak değil hikaye açısından da tatmin edici bir hale getiriyor.

Apex Legends™
Apex Legends™
Ücretsiz

Valheim

Valheim ilhamını İskandinav mitolojisinden alan bir keşif ve hayatta kalma oyunu. Oyunun amacı kendinizi Odin’e kanıtlamak için kendi silahlarınızı yaratmak, binalarınızı inşa etmek ve düşmanlarınızı alt etmek. Bunları yaparken oyunun devasa evreninde keşfedilmeyi bekleyen hazineler, özel güçler ve sırlar da size bekliyor. Oyunun en sevilen tarafı çok oyunculu modu oldu. Arkadaşlarınızı toplayıp bu dünyayı keşfetmek ve görevden göreve koşmanın keyfi oyunun tek oyunculu modda sunduğu eğlenceye göre oldukça fazla. Ayrıca Valheim dünyasında yapılacakların sonu hiçbir zaman gelmiyor, oyunu ne kadar oynarsanız oynayın hala inşa etmelik bina, yapmalık görev veya keşfetmelik mekan bulabilirsiniz.

Valheim
Valheim
649,38
den başlayan fiyatlarla

Halo Infinite

343 Industries tarafından geliştirilen Halo Infinite birinci şahış nişancı oyunudur. Daha önceki Halo oyunlarından alışık olduğumuz evrenin, bu sefer çok daha güçlü bir hikaye ile karşımıza çıkması bu yılın en sevilen oyunlarından biri olmasını sağladı. Oyunun içerisinde teknik aksaklıklarla sık sık karşılaşılsa da, Halo Infinite oyunculardan geçer not almayı başardı. Halo evrenine yeni tanıtılan yapay zeka karakter The Weapon da oyunun beğenilmesindeki önemli faktörlerden biri. Halo Infinite ile açık dünya savaşlarının, keşfinin, yepyeni bir yapay zekanın ve muazzam bir ses dünyasının tadını çıkarabilirsiniz.

Halo Infinite
Halo Infinite
Ücretsiz

Crab Game

Crab Game birinci şahıs çok oyunculu bir hayatta kalma oyunudur. Oyunun içindeki farklı mini oyunlarda rakiplerinizle yarışır ve hayatta kalan son yarışmacı olmayı başarırsanız yüklü bir para ödülü alırsınız.

crab game

Oyun 35 kişiye kadar oynanabiliyor, böylece kalabalık bir arkadaş grubu olarak eğlenceli bir oyun deneyimine sahip olabilmenizi sağlıyor. İçinde 28 harita ve 9 farklı oyun modu bulunduruyor. Oyundaki grafikler ve korku unsurları ise oldukça karikatürize edilmiş. Oyunu oynamanın eğlencesinin yanında, lobilere girip diğer oyuncuların konuşmalarını dinlemek ve muhabbetlerine katılmak da son derece komik olabiliyor.

Crab Game
Crab Game
Ücretsiz

Age of Empires IV

Age of Empires tüm zamanların en sevilen gerçek zamanlı strateji oyun serilerinden biri. 2005’te piyasaya sürülen Age of Empires III’ten sonra uzun bir ara veren seri, dördüncü oyunu ile 2021’de tekrar oyuncuyla buluştu. Hikayesini tarihin içinde alan oyun İngiliz, Çin, Delhi Sultanlığı gibi teknoloji ve görsel olarak gerçeğe yakın dizayn edilmiş 8 medeniyetten birini yönetme imkanı sunuyor.

Age of Empires IV
Age of Empires IV
434,98
den başlayan fiyatlarla

Karanlık Çağlardan başlayan ve Rönesans’a kadar uzanan 500 yıllık bir süreyi kapsayan oyun karada, denizde savaşlar vermenize, şehirler inşa etmenize, kaynak yönetimi ve ticaret için stratejiler geliştirmenize de olanak sağlıyor. Önceki oyunlara göre ırk sayısı çok azaltılmış olsa da hikaye ve grafikler o kadar geliştirilmiş ki Age of Empires IV seriye yepyeni bir soluk getirmeyi başarıyor.

age of empires iv